Laatste Hagelandse KMO’s gezocht voor deelname project Energiebesparing. Inschrijven kan nog tot 15 sep.

Project met de steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Samen met de stad Diest hebben we eind 2019 een voorstel voor een klimaatproject ingediend bij de provincie Vlaams-Brabant. Het doel van dit project is KMO’s gevestigd in het Hageland te ondersteunen bij het implementeren van energiebesparende maatregelen en het verminderen van hun uitstoot van broeikasgassen in lijn met de Vlaams-Brabantse 2040 klimaatdoelstellingen.

Door deelname aan dit project dragen lokale bedrijven niet alleen bij tot de klimaatdoelstellingen van de regio maar verlagen ze ook op een gestructureerde manier hun energiekost wat niet onbelangrijk is in deze coronatijden.

We kunnen tot 8 KMO’s uit het Hageland ondersteunen. KMO’s die willen deelnemen dienen hun deelname te bevestigen per email aan info@hagelandstroomt.be of aan Frank Van de Gehuchte via telefoon 0465 / 07 85 08.

Reeds 5 KMO’s zijn gestart. Inschrijven kan nog tot 15 september. Bent u één van de laatste 3 die zijn energiefactuur structureel verlaagt? 

Meer info op: Klimaatproject Energiebesparing KMO’s